Hotel Gothia Towers

Location: City Center
Mässans gata 24, 402 26 GÖTEBORG (show map)
Guest score: 96% (124 of 129 recommend) (48 reviews)

Guest score: 96%

(124 of 129 recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.3 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.1 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 48)

Allt fungerade

Recommended by Branders, Sweden (Sweden Fri 23 May 2014)
“Fick våra rum tidigare än vi trodde. Fungerade suveränt i kombination med Göteborgsvarvet. Allt var positivt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra boende nära Liseberg

Recommended by Barnfamilj, Sweden (Sweden Sun 18 May 2014)
“Fint hotell med bästa läge vid Liseberg, Svenska Mässan och Universeum. Valmöjligheter till olika rumsstandarder samt utsikt. Upplever dock att priserna stigit.”
Overall opinion 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Sängar!

Not recommended by Två pensionärer!, Sweden (Sweden Mon 12 May 2014)
“Sov inget pga sängarna och det förstörde hela lördagen. Frågade när vi checkade ut vilka rum man ska beställa för att få separata sängar. Vi hade beställt standardrum. Det finns både separata och hel säng i standardrumen blev svaret. Ni skulle ha frågat när ni checkade in. Men nu vet ni det till nästa gång! För vår del blir det ingen nästa gång på detta hotell. Tycker personalen kunde frågat vilka sängar vi ville ha. Vi kunde ju inte veta att det fanns olika modeller.”
Overall opinion 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Tidigare vistelse

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Tue 15 Apr 2014)
“Vi har varti på Ghotia vid ett tidigare tillfälle hade då ett annat rum i samma klass, men det var skillnad på rummen. Där vi åt frukost, var det ändrat och nu liknade det mer en en matsal än en fin restaurangs plats där man njuter av sin mat. Dock var frukosten till fullo.”
Overall opinion 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ok när man besöker mässan

Not recommended by Besökare TUR-mässan, Sweden (Sweden Sun 23 Mar 2014)
“Jag valde Gothia Towers eftersom jag skulle tillbringa tre intensiva dagar på Mässan. Det mest positiva var internetuppkopplingen och snabb hiss (bodde på 14 våningen) annars är inte Gothia Towers något speciellt. Frukosten var inte alls bra - frukostrummet kändes som en matsal i något av de gigantiska östeuropeiska hotellen från Sovjettiden.Tråkig mat och varför alla dessa söta bröd? Saknade surdeg och rågbröd utan socker. Ett tips är att göra Priority frukostrum - det hade jag gärna betalat för - med färre antal gäster och kanske möjlighet att beställa en omelett eller något annat varmt till bufféfrukosten. Faciliteterna på rummet var ok - förutom att en av lamporna inte fungerade som den skulle. Varje gång jag tände nattlampam tändes även fönsterbelysningen. Jag var tvungen att ringa efter påfyllning till kaffe/te-brickan men till min glädje slapp jag hämta själv - påfyllningen kom blixtsnabbt. Gothia Towers är dyrt jämfört med andra stora städer i Europa och det gör att man förväntar sig lite mer. (Mitt rum var ganska slitet med avskavd färg på väggen.) Men det är ett bra val när man ska "mässa" intensivt i några dagar. Det vore det fint om man vid incheckning kunde blivit tillfrågad om man ville boka bord inför lunch och middag - det var fullbokat på Westcoast. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 1 of 5

GBG o Liseberg

Recommended by Namnam, Sweden (Sweden Thu 19 Dec 2013)
“Vi skulle på julmarknad på Liseberg och ville bo så nära som möjligt. Då valde vi Gothia Towers, som vi bott på tidigare. Närmast, bra service, smidigt med P-hus. Kanske inte billigast. Men vi återkommer, kanske i sommar. Stora rum, bra sängar (även extrasängen). Frukosten väl tilltagen och Skybaren är fin.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotellvistelsen på Gothia Towers belv en...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 10 Dec 2013)
“Hotellvistelsen på Gothia Towers belv en besvikelse. Hade bokat ett dubbelrum premium med breda sängar och betalat ett rejält pris för detta under en helg. Vad fick vi? Ett vanligt enkelt dubbelrumrum! Besvikelsen total. Vad fick vi för detta? Jo sänka priset på rummet gick ju förstås inte utan vi fick rabattkuponger till restaurangen istället (200:-). Bra att ha när alla restauranger var fullbokade på lördag em/kväll när vi skulle äta. Bra jobbat där, kompensation som ej går att utnyttja. Kanske man kunde ha fått parkera gratis istället?? Nä, Gothia Tower blir det aldrig mer. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

reception

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 24 Oct 2013)
“Tog ca 25 min att checka in trots att jag redan i bokningen angett 12 namn till rummen. synd att man behöver säga all namn igen!”
Overall opinion 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 5 of 5

Jag hade ringt ett par samtal innan vår ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2013)
“Jag hade ringt ett par samtal innan vår vistelse men det visade sig att infon jag fick var felaktig på ett par punkter. Vilket var tråkigt man räknar ju med att personal ska ha koll på sitt hotell, mina frågor gällde bordsbokning. Sedan var våra vänners rum inte klart förrän ett bra tag efter incheckning vilket jag tycker inte är ok. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

incheckning

Recommended by lång väntan, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Fick vänta till 17.30 innan rummet var tillgängligt. Rum tillgängligt efter 15 säger man men inte till gästen fördel, utan till hotellets fördel. Konstigt.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Map

Train station
  • Gothenburg Centralstation 2 km
Tourist information
  • Tourist Information Nordstan 2 km
  • Tourist Information Kungsportsplatsen 1 km
Sight
  • Haga 2 km
Shopping
  • Nordstan 2 km
Landmark
  • South Archipelago/Saltholmen 10 km
  • Götaplatsen/Avenyn 407 km
Ferry
  • Stena Germany Terminal 4 km
  • Stena Denmark Terminal 3 km
Attraction
  • Universeum 0.2 km
  • Trädgårdsföreningen 1 km
  • The Göteborg Opera 2 km
  • Slottsskogen 3 km
  • Scandinavium 0.2 km
  • Liseberg Amusement Park 0.1 km
Arena or meeting point
  • The Swedish exhibition & Congress centre 0.1 km
  • Nya Ullevi 1 km
  • Lorensbergsteatern 1 km
  • Gamla Ullevi 1 km
Airport
  • Landvetter Airport 19 km
  • Göteborg City Airport 11 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

  • Call us
    +46 31-368 42 00
  • Send e-mail
    Answer within a work day!
Reservations are made in co-operation with Best City Booking

Book with us

  • Official hotel reservation
  • Widest selection of accommodation
  • Free cancellation
  • Book and check in on the same day