Hotel Gothia Towers

Location: City Center
Mässans gata 24, 402 26 GÖTEBORG (show map)
Guest score: 96% (133 of 139 recommend) (51 reviews)

Guest score: 96%

(133 of 139 recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.3 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 51)

bokningen fanns inte

Recommended by Johanna Johansson, Sweden (Sweden Fri 21 Nov 2014)
“när vi skulle checka in så fanns inte vår bokning fast vi betalat i förväg och allt. Tog väl ca 20 minuter sen "hittade" dom den? Trevlig kvinna bakom disken iaf.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Gothia Towers

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Mon 17 Nov 2014)
“Bra hotellrum,dusch med badkar suveränt skönt att kunna ta sig ett dopp om man önskar. Rent och snyggt. Tyvärr lite försmå kuddar i vår smak annars sköna sängar. Priset är lite väl högt några hundralappar mindre hade inte varit fel. Att ta en drink i sky baren skulle inte behöva va så dyrt. Max100kr ville man ha fler än en så får man va nästan "rik" är man då två personer så springer gärna notan iväg lite väl mycket. Servicen var bra i sky baren och receptionen, men vid frukost kan jag tycka att personalen behöver jobba mer på att snabbt plocka undan disken efter andra tidigare gäster. Och ha bättre koll på maten så att den inte tar slut. Vi kommer att säkert återvända fler gånger till detta hotell. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

standarden på sängen + hissen

Recommended by TantUla, Sweden (Sweden Tue 07 Oct 2014)
“Vi är två vuxna personer. Sängen var 160cm bred. Sänfeam runt om. I och med detta så rullade vi båda in i mitten. Upplevde detta som en hängmatta. Det var ett himla liv i hisshallen och hissarna när alla skulle åka t/f sina rum efter frukost och eller utchwckning. Sk orfaniserad oresa:-).”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Allt fungerade

Recommended by Branders, Sweden (Sweden Fri 23 May 2014)
“Fick våra rum tidigare än vi trodde. Fungerade suveränt i kombination med Göteborgsvarvet. Allt var positivt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra boende nära Liseberg

Recommended by Barnfamilj, Sweden (Sweden Sun 18 May 2014)
“Fint hotell med bästa läge vid Liseberg, Svenska Mässan och Universeum. Valmöjligheter till olika rumsstandarder samt utsikt. Upplever dock att priserna stigit.”
Overall opinion 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Sängar!

Not recommended by Två pensionärer!, Sweden (Sweden Mon 12 May 2014)
“Sov inget pga sängarna och det förstörde hela lördagen. Frågade när vi checkade ut vilka rum man ska beställa för att få separata sängar. Vi hade beställt standardrum. Det finns både separata och hel säng i standardrumen blev svaret. Ni skulle ha frågat när ni checkade in. Men nu vet ni det till nästa gång! För vår del blir det ingen nästa gång på detta hotell. Tycker personalen kunde frågat vilka sängar vi ville ha. Vi kunde ju inte veta att det fanns olika modeller.”
Overall opinion 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Tidigare vistelse

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Tue 15 Apr 2014)
“Vi har varti på Ghotia vid ett tidigare tillfälle hade då ett annat rum i samma klass, men det var skillnad på rummen. Där vi åt frukost, var det ändrat och nu liknade det mer en en matsal än en fin restaurangs plats där man njuter av sin mat. Dock var frukosten till fullo.”
Overall opinion 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ok när man besöker mässan

Not recommended by Besökare TUR-mässan, Sweden (Sweden Sun 23 Mar 2014)
“Jag valde Gothia Towers eftersom jag skulle tillbringa tre intensiva dagar på Mässan. Det mest positiva var internetuppkopplingen och snabb hiss (bodde på 14 våningen) annars är inte Gothia Towers något speciellt. Frukosten var inte alls bra - frukostrummet kändes som en matsal i något av de gigantiska östeuropeiska hotellen från Sovjettiden.Tråkig mat och varför alla dessa söta bröd? Saknade surdeg och rågbröd utan socker. Ett tips är att göra Priority frukostrum - det hade jag gärna betalat för - med färre antal gäster och kanske möjlighet att beställa en omelett eller något annat varmt till bufféfrukosten. Faciliteterna på rummet var ok - förutom att en av lamporna inte fungerade som den skulle. Varje gång jag tände nattlampam tändes även fönsterbelysningen. Jag var tvungen att ringa efter påfyllning till kaffe/te-brickan men till min glädje slapp jag hämta själv - påfyllningen kom blixtsnabbt. Gothia Towers är dyrt jämfört med andra stora städer i Europa och det gör att man förväntar sig lite mer. (Mitt rum var ganska slitet med avskavd färg på väggen.) Men det är ett bra val när man ska "mässa" intensivt i några dagar. Det vore det fint om man vid incheckning kunde blivit tillfrågad om man ville boka bord inför lunch och middag - det var fullbokat på Westcoast. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 1 of 5

GBG o Liseberg

Recommended by Namnam, Sweden (Sweden Thu 19 Dec 2013)
“Vi skulle på julmarknad på Liseberg och ville bo så nära som möjligt. Då valde vi Gothia Towers, som vi bott på tidigare. Närmast, bra service, smidigt med P-hus. Kanske inte billigast. Men vi återkommer, kanske i sommar. Stora rum, bra sängar (även extrasängen). Frukosten väl tilltagen och Skybaren är fin.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotellvistelsen på Gothia Towers belv en...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 10 Dec 2013)
“Hotellvistelsen på Gothia Towers belv en besvikelse. Hade bokat ett dubbelrum premium med breda sängar och betalat ett rejält pris för detta under en helg. Vad fick vi? Ett vanligt enkelt dubbelrumrum! Besvikelsen total. Vad fick vi för detta? Jo sänka priset på rummet gick ju förstås inte utan vi fick rabattkuponger till restaurangen istället (200:-). Bra att ha när alla restauranger var fullbokade på lördag em/kväll när vi skulle äta. Bra jobbat där, kompensation som ej går att utnyttja. Kanske man kunde ha fått parkera gratis istället?? Nä, Gothia Tower blir det aldrig mer. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Map

Train station
  • Gothenburg Centralstation 2 km
Tourist information
  • Tourist Information Nordstan 2 km
  • Tourist Information Kungsportsplatsen 1 km
Sight
  • Haga 2 km
Shopping
  • Nordstan 2 km
Landmark
  • South Archipelago/Saltholmen 10 km
  • Götaplatsen/Avenyn 407 km
Ferry
  • Stena Germany Terminal 4 km
  • Stena Denmark Terminal 3 km
Attraction
  • Universeum 0.2 km
  • Trädgårdsföreningen 1 km
  • The Göteborg Opera 2 km
  • Slottsskogen 3 km
  • Scandinavium 0.2 km
  • Liseberg Amusement Park 0.1 km
Arena or meeting point
  • The Swedish exhibition & Congress centre 0.1 km
  • Nya Ullevi 1 km
  • Lorensbergsteatern 1 km
  • Gamla Ullevi 1 km
Airport
  • Landvetter Airport 19 km
  • Göteborg City Airport 11 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Reservations are made in co-operation with Nordic Travel

Book with us

  • Official hotel reservation
  • Widest selection of accommodation
  • Free cancellation
  • Book and check in on the same day